صفحه اصلي لیست اعضا روزنگار مرکز پشتيباني سيسيکم تماس با ما

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 7 رای - 2.71 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستور تهیه خورش کنگر با مرغ
نویسنده پیام
ADMIN آفلاین
مدیر کل سایت
*******

ارسال ها: 4,898
تاریخ عضویت: 31 August 2010
اعتبار: 28
ارسال: #1
دستور تهیه خورش کنگر با مرغ
خانومی: کنگر یک گیاه خودروست که مخصوص فصل بهاره … و طول عمرش تا نیمه های اردیبهشته , بعد اون ساقه هایش و تیغ هاش دیگه قابل خوردن نیست، اگه طرفدار غذاهای فصلی از نوع نوبرانه ش هستین کنگر یک خورش خوشمزه و پر از خاصیت هستش .پس تا وقت هست پخت این غذا رو از دست ندین.
خورش کنگر معمولا به دو صورت طبخ میشه … نوع اولش شبیه به قیمه است؛ هم با گوشت قرمز میتونین درست کنین هم با گوشت مرغ , هم میتونین لپه بریزین هم میتونین حذفش کنین … یادتون نره آشپزی و طعم غذاها کاملن سلیقه ای هستش … پس غذاها رو هماهنگ با مزاج خودتون درست کنین. نوع دوم این خورش مثل خورش کرفس میمونه ، با این تفاوت که به جای کرفس از کنگر و برای سبزیش هم از نعناع جعفری استفاده میشه.
من دستور اول ، یعنی خورش کنگر به صورت قیمه و با مرغ رو براتون آماده کردم.
مواد لازم:
کنگر: ۳۵۰ گرم
لپه: ۴ قاشق غذاخوری
مرغ: یک عدد سینه مرغ
پیاز: یک عدد درشت
رب: ۲ قاشق غذاخوری
لیمو عمانی: ۳ عدد
ادویه ، نمک فلفل: مقداری
آب لیمو یا آبغوره به مقدار لازم
دستور تهیه خورش کنگر:
مثل همیشه پیاز ها رو کمی تفت میدیم تا نرم بشن … بعد مرغ رو بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم با هم سرخ بشن … ادویه ها رو اضافه میکنیم , چون من از گوشت مرغ برای این غذا استفاده کردم لپه ها رو جدا تو ی ظرف دیگه گذاشتم نیم پز شده ( اگه گوشتم قرمز بود نیازی به این کار نبود ) حالا لپه های نیم پز رو به مرغ ها اضافه میکنم و باز هم کمی تفت میدم ، ۳ لیوان آب بهش اضافه میکنم و درب قابلمه رو میبندم. حالا کنگرهایی که از قبل پاک شده و شستم رو با کمی روغن تفت میدم … مراقب باشین که کنگرها له نشه … و به خورشت اضافه میکنم و اجازه میدم با شعله کم خورش کنگرمون جا بیفته. ۱۵ دقیقه قبل از اینکه خورش رو بخوایم از روی اجاق برداریم ربی رو که سرخ کردیم + آبغوره و نمکش رو اندازه میکنیم.
نکته:
۱-رب رو میشد همون اول با گوشت سرخ کرد، اگه میخواین مجلسی بشه خورشتون بذارین برای آخر و حسابی سرخش کنین.
۲- من همیشه برای ترشی خورش هام از مخلوط هر دوی آب لیمو و آبغوره استفاده میکنم … مثلن یک قاشق آبلیمو و دو برابر آبغوره … به نظرم خوشمزه تر میشه.
۳- میبینین خورش من لیمو نداره ؟ به جاش از زرشک استفاده کردم ! آشپزیه دیگه … سلیقه ست …
امیدوارم از طعم این خورش لذت ببرین دوستان.

برای خریدبه سایت خرید آنلاین مراجعه کنید.
viber-Telegram-Line : +905314208303.
تمام اکانت ها با کیفیت و تضمین شده هستند.


15-05-2016 01:38 PM
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
آگهی
خرید انلاین
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ ها: بازدید ها: آخرین ارسال
  طرز تهیه خورشت کنگر ADMIN 0 998 15-05-2016 01:28 PM
آخرین ارسال: ADMIN
  طرز تهیه سمنو، آموزش پخت سمنو ADMIN 0 934 09-05-2016 02:09 PM
آخرین ارسال: ADMIN

پرش به انجمن:


کاربر های حاضر در این موضوع: 1 مهمان
کلیه حقوق این سایت برای صاحبان و مسئولین آن محفوظ است.
Powered By MyBB Group. ::: Theme By Community89.Ir ::: Persian By Mybbiran ::: Copyright 2008-2018 تماس با ما | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS